HTML

bekaphattyuk

Kis önkielégítő hőzöngés változatos témákban, hol az aktuális eseményekre reagálva, néha meg általános témákat boncolgatva.

Friss topikok

  • bekaphattyuk: @conchita wurst: Kérdés, hogy egy-egy állami szereplővel országonként nem változna-e ez meg? Az á... (2014.11.03. 18:24) Internetadó
  • Virtual Hopper: A válság az ami unortodox, innét kezdve nincs ortodox vagy unortodox. Mminden csak próbacseresznye... (2012.10.26. 19:54) 56, a Milla , a Békemenet

Asszony verve, zsidó számolva jó

2012.12.04. 02:03 bekaphattyuk

Pár nap már eltelt amióta Gyöngyösi elmondta a komoly indulatokat gerjesztő felszólalását, így volt időm megrágni a dolgokat.

Abba nem mennék nagyon bele, hogy miért vannak olyan emberek, sőt honatyák akik még mindig kampós orrú, bankároktól rettegnek minden szabad tízpercükben. Erre megvan a képlet, az ilyen jellegű feszültségkeltés, csakúgy mint a balos náciveszély! táblák, tökéletesen alkalmasak politikai tőke megszerzésére, megszilárdítására. Nem kerül szinte semmibe, elég cigányozni / zsidózni / nácizni / fasisztázni egy masszívat, és máris ránk figyel mindenki, lelkesen éljenez és bólogat hevesen. Egyből van miről beszélni az esti sör mellett.
Az átlagemberek kell valami ellenségkép, mert anélkül nem megy a napi robot, az érzelemmentesen sivár hétköznapokat jól feldobja egy kis utálkozás. Én pl. a mélytengeri kalmárokat (érted kalmár!) gyűlölöm, elég ocsmányak, és ráadásul praktikus is így, mert meglehetősen ritkán futunk össze. Nem kell nekem a tizeniksz óra munka mellé meg plusz stressz. Majd ha összejött egy tengeralattjáróra, akkor irány Mariana-árok egy kis "mocskos kalmározásra".

Megint csak az történt ami annyiszor a Jobbik esetében. Van egy alap ötlet amit meglehetne fogalmazni valami olyan módon, hogy beveszi a gyomra szinte bárkinek, mondjuk így: "Hány olyan képviselő van az országgyűlésben, aki kettős állampolgár." vagy "Ne lehessen képviselő, aki más ország állampolgárságával is rendelkezik ( mondjon le a másikról )." Ez mindenkire vonatkozik, és el lehet fogadni, hogy valakinek nem tetszik ha kettős állampolgárok ülnek a parlamentben. Akár még sikerre is lehetne vinni.
Valamiért mégsem így került tálalásra.
Egyértelmű, hogy egy ilyen módon vázolt felvetést képtelenség végig vinni, akkor mégis miért?
Vajon mennyire véletlen, hogy pont akkor vét ekkora hibát a Jobbikos képviselő, amikor pártját az abból kiváló elemek - melyek vinnék a szavazók egy részét - azzal vádolják, hogy elvesztette radikális mivoltát? Amikor a kínos párton belüli talált zsidó rém emlékét a távozók nem engedik elsikkadni. Hmm. Az Palesztin-Izraeli konfliktus jó apropót ad az ilyen jellegű hangulatkeltéshez, nekem eléggé ziccernek tűnik egy olyan párt számára, ami nem nagyon törődik azzal, hogy a fix / potenciális választói bázisán kívüliek mennyire háborodnak fel valamelyik kirohanásukon.

A vasárnapi akció rendben volt, Bajnai bár jobban beszélt mint szokott, azért nem féltem attól, hogy a következő pillanatban valami elsöprő gesztussal egybekötött, erőteljes mondattal leterít a lábamról. Nekem mindig olyan fásultnak, és ettől alkalmatlannak hat a csóka, akkor is amikor egyébként valami érdekeset, értékeset mond. Miszter M. egy adag ellenfél fikázással kibírta, ami dicséretes, Rogán meg egész jól helyettesítette a miniszterelnököt, ezt mutatta, hogy a feltehetően inkább baloldalibb közönség is megtapsolta.
Vajon miért kell képbe kerüljön egy kis fajirtás ahhoz, hogy az egyes pártok legalább minimális szinten együttműködjenek?

Aztán Hétfőn meghallgattam a parlamenti közvetítés egy részét, az előző napi egyetértésnek már nyoma sem volt. Személy szerint engem fáraszt, hogy a kormánypártot is megpróbálják megbillogozni a náci, vagy szimpatizáns jelzővel, hogy ennyi egyértelmű kinyilatkoztatás után, tovább kell erőltetni ezt a vonalat, hátha nyernek vele még öt szavazót aki elhiszi, hogy Orbán Viktor otthon árpádsávos pizsamában....
Unalmas. Mindenki kezdjen el dolgozni javaslatokon a Gyöngyösi féle eset kapcsán, vessék fel őket. Hallgassák meg, ha jó használják fel, legyen törvény ami bünteti a hasonlót.
A végére csak annyit, hogy a történetnek legalább annyi haszna volt, hogy megtudtuk, hogy alszik el Gyöngyösi képviselő úr.
Egy zsidó, két zsidó, három zsidó...
De hülyeségekről való álmodozás helyett jobb lenne ha mindenki felébredne a parlamentben, és egymás (származása) helyett az érdemi munkára fókuszálnának.
Na az aztán jó lenne magyarnak, cigánynak, zsidónak, de lehet még a mélytengeri kalmároknak is.

Szólj hozzá!

Címkék: zsidó antiszemitizmus Gyöngyösi

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphattyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr384946341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása