HTML

bekaphattyuk

Kis önkielégítő hőzöngés változatos témákban, hol az aktuális eseményekre reagálva, néha meg általános témákat boncolgatva.

Friss topikok

  • bekaphattyuk: @conchita wurst: Kérdés, hogy egy-egy állami szereplővel országonként nem változna-e ez meg? Az á... (2014.11.03. 18:24) Internetadó
  • Virtual Hopper: A válság az ami unortodox, innét kezdve nincs ortodox vagy unortodox. Mminden csak próbacseresznye... (2012.10.26. 19:54) 56, a Milla , a Békemenet

Kapusgól, tizenegyes, Bogdán Ádám.

2012.01.16. 11:00 bekaphattyuk

Ezért csodálatos a sport. Itt van ez a fiatal magyar kapus aki egyik alkalommal még kap egy kapusgólt - ami azért lássuk be több mint kellemetlen, bár a szél könnyen megtréfálhatja a kapust -, aztán nem sokra rá kivédi Rooney büntetőjét - ami lássuk be nagy dolog, akkor is ha mostanság nem megy annyira a büntetők értékesítése az angolnak. Bár nem tudhatom milyen alkat, de az első eset valamilyen szintig - a csapattárasak, az edző felmentése ellenére is - nyomást tesz az emberre. Milyen felemelő lehet egy  -kapus teljesítményben - igazán jól sikerült mérkőzés ezek után, egy megfogott Rooney tizenegyessel, önmagát is feloldozza, és teljesen visszanyeri az önbizalmát. Ez nem jelenti azt, hogy elfelejti az esetet, inkább csak azt, hogy már nem egy nyomasztó régi emlék, hanem inkább egy hasznos tapasztalat. Mi nézők mindezt kicsit vele együtt éljük át.
Persze csak találgatok, de tény, hogy azoknak akik - minőségi hazai foci híján - követik a külföldön játszó hazánkfiait, az első eset kicsit túlozva szívszorító volt, a második pedig egyáltalán nem túlozva örömteli.
Bogdán nekem szimpatikus, egyértelmű tehetség, remélem elhivatott lesz a válogatottban is, és hasonló bravúrokkal segíti a nemzeti tizenegyet is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphattyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr613554141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása