HTML

bekaphattyuk

Kis önkielégítő hőzöngés változatos témákban, hol az aktuális eseményekre reagálva, néha meg általános témákat boncolgatva.

Friss topikok

  • bekaphattyuk: @conchita wurst: Kérdés, hogy egy-egy állami szereplővel országonként nem változna-e ez meg? Az á... (2014.11.03. 18:24) Internetadó
  • Virtual Hopper: A válság az ami unortodox, innét kezdve nincs ortodox vagy unortodox. Mminden csak próbacseresznye... (2012.10.26. 19:54) 56, a Milla , a Békemenet

mégis ájemf, bankok Brüsszelbe, meg a sógorok

2011.11.21. 18:23 bekaphattyuk

Az összes indulat, vagy morcosság jogtalan, mégpedig egyetlenegy okból: a mi választott képviselőink, és jómagunk hoztuk magunkat a jelenlegi helyzetbe. Senki mást nem okolhatunk érte, csak magunkat, és szar vezetést. Ezt nem szabad elfelejteni, akkor amikor bűnbakot keresünk, magunkon kívül. Itt élnek közöttünk. Leköszönt politikusok, budai villáikban, lexusokban elterülve, eviannal itatva tízmilliós szörny kutyáikat.
Imf

A kormány kénytelen volt újra szájába kapni a már jól ismert Ájemef makkot. A sliccet már lehúzta, most várjuk kegyesen, hogy a szánkba rakják. Nem tudok nagyon finomabb hasonlatot, ez a helyzet.
Egészen elképesztő milyen szintű boszorkányüldözés kezdődött csöpp hazánkkal szemben a nemzetközi politikai, gazdasági színtéren. Most meg lehet figyelni, milyen az amikor megbasznak a nagyok. A hazai sajtó, illetve gazdasági szakemberek egy része pedig kéjes örömmel konstatálta ahogy újra visszakerül minden arra az útra amin eddig volt, a totális eladósodás útjára. Elkeserítő amikor elméletben ennek az országnak állampolgára valaki, és közben azért szorít, sőt küzd veszettül, hogy a jelenlegi vezetés bukjon bele a harcba, ami lazíthatna a pórázon. Állatpolgárok... Most, hogy sikerült a gatyájukba nyúlnak , és ráverik a vezető hírekre. Csámcsognak.
A kormányzatnak ez rohadt nagy arcvesztés, asszem nem tudtak mást tenni, mint ezt, de akkor is.

Baszki itt kurvára oldaltól függetlenül azért kellett volna szorítani, hogy sikerüljön. Sajnos ma itt tartunk. Feltalálhatná a "másik oldal" az örökmozgót, az "egyik oldal" mindent megtenne , nehogy szabadalmaztathassa, mert bár nagyon jó lenne, sok pénzt hozna de mégis csak a másik oldaltól, és ezáltal az ördögtől való.

Faszom a jobb , és faszom a bal oldalba is. Én a mindenkori kormánnyal vagyok, hogy legyen tisztességes, és tegyen az országért. Én az ellenzékkel vagyok, hogy kreatív, konstruktív ellenzéki politikával segítse a kormány munkáját. Én azokkal a politikusokkal vagyok, akiknek nem a hatalom a legelső.

Bankok

Én aztán kifejezetten utálom a pénzemberes, bankos kifakadásokat, és az még hagyján hogy a bankok elmentek sírni Brüsszelbe. A gond az, hogy jó eséllyel Brüsszel le is fekszik nekik a jelenlegi helyzetben. Mert mit számít, hogy ez a nyomorult kis ország próbál kimászni a gödörből - és ezért ki meri venni a nyelvét a bankok seggéből. Kezdek én is elmozdulni arra az oldalra, amely kapásból gyűlöl minden pénzintézményt, mert az látom, hogy üresre akarnak szipolyozni minket, és amikor az útjukba állnak még megpróbálnak az áldozatként tetszelegni.

Ausztria

A legszebb, hogy Ausztria, ahol egészen más, jómódú társadalom van, és az ottani bankok nagyban a mi megsarcolásunkból áramoltatnak pénzt, állami szinten mutat ránk az EU előtt. A szomszéd csak menjen tönkre. Úgy fest országoknál sincs ez másképpen mint embereknél. Most behúztak egy kúrva nagy karót maguknak. Érjük, hogy a regionális stabilitás nekik nem a keleti irányt jelenti, de azért nem kéne a kormánynak képviselnie a magánkézben lévő pénzintézetek érdekeit, egy másik országgal szemben.

 

Hej, de rossz is ez, lopnak a vezetőink, rabolnak a bankok, nemzetközi pénzintézetek, emberek, mi meg süllyedünk. Szeretném ha tényleg lennének perek azokkal szemben akik ebbe a helyzetbe hozták az országot. Vegyék el mindenüket, és fordítsák az államháztartás rendbetételére. Nem érdekel az asszonyra, gyerekre átírt nyaraló. Módosítsanak törvényt, és vegyék el.

Nincs kétszáz becsületes szakember ember ebben az országban, akire rá lehetne bízni a vezetést?

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: imf bankok Ausztria

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphattyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr143401494

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sört nyitni a gyorsnaszáddal 2011.11.22. 14:09:38

Na idefigyejjé, te Lázárjani. Nyilvánvalóan nem értesz te itten dolgokat, illetve kevered, hogy mi mire való, ezért úgy vélem, apróbb magyarázatra szorul az agyad....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása