HTML

bekaphattyuk

Kis önkielégítő hőzöngés változatos témákban, hol az aktuális eseményekre reagálva, néha meg általános témákat boncolgatva.

Friss topikok

  • bekaphattyuk: @conchita wurst: Kérdés, hogy egy-egy állami szereplővel országonként nem változna-e ez meg? Az á... (2014.11.03. 18:24) Internetadó
  • Virtual Hopper: A válság az ami unortodox, innét kezdve nincs ortodox vagy unortodox. Mminden csak próbacseresznye... (2012.10.26. 19:54) 56, a Milla , a Békemenet

A szomszéd csaj és az öreg nénike.

2011.12.21. 09:57 bekaphattyuk

A szomszéd csaj igen jó bőr, világosbarna haj, tudjátok az amelyik természetesen olyan majdnem, mintha melírozva lenne. Kék szem, van vagy 170 centi, a melle feszes, a seggéről meg tuti a fél egyetem beszél.
Nemrégiben költözött ide albérletbe két másik spinével, pár szót már váltottunk a liftben reggelente - félkómában. Most végez, aztán ösztöndíjjal fog valamit tanulni külföldön. Valami speckó jogot. Ilyen mellek mellett nehéz bármi mást megjegyezni.
Aztán tegnap délután áthozott az anyukája almás pitéjéből.
Milyen finom falat! És, a pite sem kutya.
Behívom dumálunk mindenféléről, közben borozunk, elég jól működnek a dolgok, de nem török rá nagyon. Szellemes, művelt, és néha már szabályosan vissza kell szívjam a nyálam amikor ránézek annyira erotikus a kisugárzása,
Aztán megtörténik a baj, és kiderül: Fidesz szavazó.
Ahh, pedig igazán tetszik, de jó numera lenne, sőt.... sajna mégsem lehet....az elvek ugye...


A rokonsághoz buszozok a hétvégén, felszállás után ledobom magam egy helyre, a busz még nem indul, van pár perc még, ilyenkor bezzeg utálom kivárni ezt az időt. Főleg hogy aztán 3 órán át zötyöghetek. Végül aztán kiderül nem hibába a várakozás, az utolsó pillanatban egy öreg nénike kászálódik fel az elmaradhatatlan kiskocsival. Ekkor már tudom, hogy mellém fog ülni, egyrészt mert a sok bunkó seggarccal ellentétben, én nem ülök a külső ülésre, és teszem a cuccom a belsőre. No nem azért mert egy kibaszott nagy hero vagyok, csak legalább minimális szociális érzék szorult belém, és ahelyett hogy rettegnék attól, hogy ki fog mellém ülni, inkább kinyitom a számat ha valami nem tetszik.
A nénike persze megáll mellettem, "szabad kedveském?", "meddig tetszik menni?" "akkor tessék bentre ülni", bekászálódik, apró termet, elférünk. Elindulunk, és persze pár perc múlva már kérdez is, én meg válaszolok, eleinte csak azért mert ez alap, később meg azért mert kiderül laza öreglány ez az Anna néni. Trécselünk mindenféléről, kiderül, hogy nem az típusú vénasszony aki csak sír a régi idők miatt, hanem tolja a fészt, meg skypeon attackolja az unokáit rendszeresen. Mesél sok mindenről, meg én is, jól elbeszélgetünk. Tíz év körül volt amikor vitték a zsidókat, kicsit nagyobb, amikor jöttek a ruszkik. Én meg kérdezek folyamatosan, mert jól mesél, és sok mindenre emlékszik, szinte árad belőle a történelem. Könnyű, és mély témák váltogatják egymást, kicsit szidjuk a mostani vezetést, meg az elbaltázott gazdasági lépéseket. Aztán egyszer csak azt veszem észre mindjárt megérkezünk, elkezdek öltözködni. Már majdnem búcsúznék, mikor egy ilyen mondat hagyja el az anyóka száját: "Azért egy szocialista kormány jobb lenne."
Nem köszönök. Az ajtó felé menet meg felrúgom a kiskocsit, hátha kifolyik benne az unokáknak cipelt húsleves. A mocskos komcsi nyugger, megérdemli!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphattyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr223480314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása